A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 17.04.2024 року в "Інклюзивно-ресурсному центрі"  Солотвинської Селищної Ради був проведений практикум для батьків дітей з ООП "Мовна терапія для дітей: поради, вправи та ігри"

Мовна терапія - це метод, спрямований на поліпшення мовлення дитини, її здатності розпізнавати мову. Також вона покликана усунути такі проблеми, як погана артикуляція окремих звуків, заїкання, фонологічні і голосові розлади. Мовна терапія допомагає дитині краще виражати себе через вербальне і невербальне мовлення.

16:31 17.04.2024

Сьогодні, 2 квітня 2024 року, в Інклюзивно- ресурсному центрі Солотвинської селищної ради відбувся Круглий стіл , присвячений Всесвітньому Дню поширення інформації про аутизм « Дитина з майбутнім» 

Сьогодні, 2 квітня 2024 року, в Інклюзивно- ресурсному центрі Солотвинської селищної ради відбувся Круглий стіл , присвячений Всесвітньому Дню поширення інформації про аутизм « Дитина з майбутнім»  З вступним словом виступила директор ІРЦ Віра Стойка . Захід був проведений фахівцями ІРЦ Губатою Міхаелою та Білецьким Чипріяном  за участю батьків дітей з ООП.

16:08 02.04.2024

18 березня 2024 "Інклюзивно-ресурсним центром" Солотвинської селищної ради був проведений семінар-практикум "Роль асистента вихователя в групі з інклюзивним навчанням: основні функції і завдання, форми співпраці"

18 березня 2024 "Інклюзивно-ресурсним центром" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області був проведений семінар-практикум "Роль асистента вихователя в групі з інклюзивним навчанням: основні функції і завдання, форми співпраці". З вступним словом виступила директор ІРЦ-Віра Стойка, яка окреслила основні функції і завдання асистента вихователя в групі з інклюзивним навчанням. Фахівець ІРЦ (практичний психолог) Білецький Чиприян Дорінович професійно презентував співпрацю вихователя та асистента вихователя інклюзивного навчання. Фахівець ІРЦ -Небола Адріана Василівна розповіла про адаптації та модифікації при написанні ІПР. До участі були запрошені вихователі, асистенти вихователів та психологи інклюзивного навчання Солотвинського ЗДО я/с N° 1 Солотвинської селищної ради. Дякуємо вихователям та асистентам за плідну співпрацю.

23:33 18.03.2024

Корекційно-розвиткове заняття для дітей з особливими освітніми потребами. Тема заняття: "Розвиток графомоторних навичок." 

Фахівець Ірц Солотвинської Селищної Ради (практичний психолог) Говорова Ольга Володимирівна проводить корекційно-розвиткове заняття для дітей з особливими освітніми потребами. Тема заняття: "Розвиток графомоторних навичок."  Графомоторні навички - це скоординовані дії провідної руки й мислення, які забезпечують утримання робочого інструменту для письма, точність та плавність рухів руки, правильний натиск, розташування написаного на робочому полі.

14:10 22.02.2024

Інклюзивно-ресурсний центр Солотвинської селищної ради продовжує діалог з спільнотою, кого цікавить робота з дітьми з особливими освітніми потребами

Інклюзивно-ресурсний центр Солотвинської селищної ради продовжує діалог з спільнотою, кого цікавить робота з дітьми з особливими освітніми потребами.

19:41 18.02.2024

Другий тур семінару - практикуму на тему: "Як реалізувати ІПР на уроці? Педагогічне партнерство вчителів і асистентів" 

15.02.2024 року , на базі «Інклюзивно- ресурсного центру» Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області відбувся другий тур семінару - практикуму на тему: "Як реалізувати ІПР на уроці? Педагогічне партнерство вчителів і асистентів" для вчителів та асистентів інклюзивного навчання , практичних психологів закладів освіти селища Солотвино.  Фахівець ІРЦ ( вчитель- логопед ) Небола Адріана Василівна поетапно презентувала дану тематику, зробивши акцент на адаптації та модифікації навчальних дисциплін.  В жвавій дискусії було обговорено ряд важливих питань по роботі з дітьми, які навчаються на інклюзивній формі навчання в нашій громаді.  Дякуємо всім присутнім за зворотній зв’язок.

08:43 16.02.2024

Cемінар-практикум на тему: "Як реалізувати ІПР на уроці? Педагогічне партнерство вчителів і асистентів"

13.02.2024 "Інклюзивно-ресурсним центром" Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області на базі Нижньоапшанського ліцею "Апша" був проведений семінар-практикум на тему: "Як реалізувати ІПР на уроці? Педагогічне партнерство вчителів і асистентів". Фахівець ІРЦ (вчитель-логопед) Небола Адріана Василівна професійно презентувала роботу вчителя та асистента інклюзивного навчання.

16:22 13.02.2024

Круглий стіл «Експертний діалог «Інклюзія+»: робота ІРЦ в умовах війни» організований спільно МОН України і Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

12 лютого 2024 року, відбувся круглий стіл «Експертний діалог «Інклюзія+»: робота ІРЦ в умовах війни» організований спільно МОН України і Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

09:40 13.02.2024

Інклюзивно-ресурсний центр Солотвинської селищної ради починає діалог з спільнотою, кого цікавить робота з дітьми з особливими освітніми потребами.

Інклюзивно-ресурсний центр Солотвинської селищної ради починає діалог з спільнотою, кого цікавить робота з дітьми з особливими освітніми потребами.

09:55 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень