A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Що таке інклюзія?

«Усі говорять про інклюзію в Україні, та я не розумію, що це». Знайомо? Допомагаємо розібратися 👇

08:13 03.10.2023

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу.

Однією з умов для успішного освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами у закладах освіти Солотвинської ТГ є співпраця фахівців Ірц Солотвинської Селищної Ради , педагогів та батьків дітей з ООП. Ключові питання, які цікавлять команди психолого- педагогічного супроводу закладів освіти громади були розглянуті та детально обговорені. Фахівці ІРЦ ознайомили присутніх з новими методичними рекомендаціями, наголосили на законодавчій базі, якою повинні користуватися педагоги, було обговорено детальне написання ІПР.

13:52 21.09.2023

Інклюзивна освіта: 21 порада для вчителів від експертів та практиків.

Питання «бути чи не бути інклюзивній освіті?» вже не стоїть. Вона є в сучасній школі й дає свої результати. Та подекуди відкритими лишаються запитання – як працювати з дітьми з особливими освітніми потребами так, щоб не нашкодити? Кожен учень заслуговує індивідуального підходу до навчання, а діти з ООП й поготів. І щоб педагоги не лишались наодинці з новими для них труднощами, команда Освітнього проєкту «На Урок» на постійній основі організовує конференції, присвячені питанням інклюзивної освіти.

14:44 28.08.2023

Меморандум про співпрацю.

28 червня 2023 р. Інститут спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, в особі директорки Лесі Прохоренко і Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області в особі директорки Віри Стойки уклали Меморандум про проєктну, дослідницьку та освітню співпрацю, поширення досвіду та вдосконалення моделей діяльності ІРЦ, до зустрічі доєдналася в.о. начальника управління освіти, молоді та спорту Солотвинської селищної ради Олена Нуцівна Гузова.

08:08 29.06.2023

Профорієнтація в Солотвинській ТГ.

Продовжуємо знайомити учнів закладів освіти Солотвинської ТГ з роботою «Інклюзивно-ресурсного центру»Солотвинської Селищної Ради. 7 червня 2023 року нашу установу з навчальною екскурсією відвідали учні 10 класу Глибокопотіцького ліцею « Стримтура» Солотвинської селищної ради.

22:21 08.06.2023

23 травня у ЗДО N1 Солотвинської селищної ради , за участі фахівців Інклюзивно-ресурсного центру Соловинської селищної ради відбулося підсумкове засідання команди психолого–педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами.

23 травня у ЗДО N1 Солотвинської селищної ради , за участі фахівців Інклюзивно-ресурсного центру Соловинської селищної ради відбулося підсумкове засідання команди психолого – педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Основною метою зустрічі був моніторинг динаміки розвитку дітей з ООП. Члени команди супроводу обговорили результати виконання індивідуальної програми розвитку дітей, проаналізували методи роботи, які були ефективними та визначили подальшу освітню траєкторію розвитку кожної дитини.

08:28 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень