A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

23 травня у ЗДО N1 Солотвинської селищної ради , за участі фахівців Інклюзивно-ресурсного центру Соловинської селищної ради відбулося підсумкове засідання команди психолого–педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами.

23 травня у ЗДО N1 Солотвинської селищної ради , за участі фахівців Інклюзивно-ресурсного центру Соловинської селищної ради відбулося підсумкове засідання команди психолого – педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Основною метою зустрічі був моніторинг динаміки розвитку дітей з ООП. Члени команди супроводу обговорили результати виконання індивідуальної програми розвитку дітей, проаналізували методи роботи, які були ефективними та визначили подальшу освітню траєкторію розвитку кожної дитини.

08:28 07.06.2023

Профорієнтація в Солотвинській ТГ.

З метою створення мотиваційного середовища, посилення уваги учнівської молоді до проблеми професійного самовизначення та здобуття професійної ( професійно- технічної), фахової передвищої та вищої освіти у державних та комунальних закладах освіти Солотвинської ТГ, сьогодні, 29 травня 2023 року, до нашого Ірц Солотвинської Селищної Ради з навчальною екскурсією завітали учні 11 класу Глибокопотіцького ліцею « Стримтура».

15:30 29.05.2023

Участь у роботі команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в Солотвинському ліцеї з румунською мовою навчання "Слатина"

5 травня 2023 року фахівці «Інклюзивно-ресурсного центру»Солотвинської селищної ради взяли участь у роботі команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в Солотвинському ліцеї з румунською мовою навчання «Слатина» Солотвинської селищної ради. Разом з дирекцією закладу, педагогами та батьками були обговорені питання результатів моніторингу стану розвитку дітей з ООП за 2022-2023 навчальний рік.

17:10 05.05.2023

Робочий візит фахівців Хустської спеціальної школи l-lll ступенів, до нашого ІРЦ Солотвинської селищної ради.

Сьогодні, 4 травня 2023 року, до нашого ІРЦ Солотвинської Селищної Ради з робочим візитом завітали фахівці Хустської спеціальної школи l - lll ступенів Закарпатськоі обласної ради на чолі з директором закладу Жанною Микитюк , в ході розмови було обговорено ряд важливих питань для подальшої співпраці з даним закладом освіти та надання якісних освітніх послуг дітям з ООП Солотвинської ТГ.

18:01 04.05.2023

Участь у роботі команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в Нижньоапшанському ліцеї 'Апша'

4 травня 2023 року фахівці «Інклюзивно-ресурсного центру»Солотвинської селищної ради відвідали Нижньоапшанський ліцей «Апша» та взяли участь у роботі команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП. При зустрічі були обговорені питання результатів моніторингу стану розвитку дітей з ООП за 2022-2023 навчальний рік, корекційно-розвиткової роботи  та визначено цілі щодо подальшого забезпечення якісної освіти дітей з ООП з урахуванням їх індивідуальних потреб та можливостей.

16:14 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень