A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

Круглий стіл «Експертний діалог «Інклюзія+»: робота ІРЦ в умовах війни» організований спільно МОН України і Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

Дата: 13.02.2024 09:40
Кількість переглядів: 20

12 лютого 2024 року, відбувся круглий стіл «Експертний діалог «Інклюзія+»: робота ІРЦ в умовах війни» організований спільно МОН України і Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

Мета заходу: удосконалення діяльності ІРЦ, обмін досвідом щодо доступності та якості освіти для всіх учасників освітнього процесу.

Участь в заході взяли близько 1000 осіб, зокрема, керівники і представники інклюзивно ресурних центрів України, Департаменти (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської̈ державних (військових) адміністрацій, освітяни і науковці.

З ключовими доповідями виступили – заступник Міністра освіти і науки України – Євгенія Смірнова, радниця -Уповноважена Президента України – Тетяна Ломакіна, директор Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України – Леся Прохоренко.

В межах п’яти «класів», які працювали в контексті заходу – Управлінська діяльність (модератори – Леся Прохоренко, Віра Стойка), Фінансування / матеріально-технічні умови (модератор Тетяна Рябущиць), Навчально-методичне забезпечення (модератор Світлана Кульбіда, Світлана Литовченко), Освітні послуги / методичне забезпечення (модератор Ірина Орленко), Нормативно-правове забезпечення діяльності ІРЦ / кадрові питання (модератор Наталія Ярмола), – учасники окреслили низку проблем, з якими стикаються ІРЦ в умовах війни та поділилися досвідом роботи.

Щиро дякуємо всім учасникам за конструктивний діалог, дієві пропозиції й поради, і за те, що ми разом будуємо свою країну! Працюємо заради життя і перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень