A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

Колектив «Інклюзивно - ресурсного центру» Ірц Солотвинської Селищної Ради мав чудову нагоду прийняти участь у Ювілейному Національному Симпозіумі святкування 30- річчя «Шкільного центру Інклюзивного навчання в Сігетул-Мармаціей».

Дата: 28.04.2023 16:39
Кількість переглядів: 20

Сьогодні , 28 квітня 2023 року , колектив «Інклюзивно - ресурсного центру» Ірц Солотвинської Селищної Ради мав чудову нагоду прийняти участь у Ювілейному Національному Симпозіумі святкування 30- річчя «Шкільного центру Інклюзивного навчання в Сігетул-Мармаціей». 

Ми вдячні дирекції закладу за організацію такого грандіозного заходу та за тісну співпрацю з нашим ІРЦ Солотвинської селищної ради . 

Ми мали змогу більш детально ознайомитися з цим закладом , який працює з дітьми з особливими освітніми потребами та за круглим столом обмінювалися досвідом роботи і в подальшому надіємося на тісну співпрацю з цим чудовим закладом ! Дякуємо Вам за величезну підтримку всьому українському народові в цей нелегкий для всіх нас час ! Працюємо задля Перемоги ! Все буде Україна ! Слава Україні !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень