A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

Круглий стіл на тему « Організаційно-методичні засади функціонування ІРЦ: актуальні питання» за участю партнерів Шкільного центру Інклюзивної освіти Сігету Мармацієй та Реабілітаційного центру для дітей - інвалідів Сігету Мармацієй ( Румунія).

Дата: 16.11.2023 19:59
Кількість переглядів: 91

Сьогодні , 16 листопада 2023 року , на базі « Інклюзивно - ресурсного центру » Ірц Солотвинської Селищної Ради відбулося засідання Круглого столу на тему « Організаційно- методичні засади функціонування ІРЦ : актуальні питання» за участю партнерів Шкільного центру Інклюзивної освіти Сігету Мармацієй та Реабілітаційного центру для дітей - інвалідів Сігету Мармацієй ( Румунія). З вітальним словом гостей заходу привітав селищний голова Василь Михайлович Йовдій , директор Шкільного центру Інклюзивної освіти Сігету Мармацієй Ліліана Марія Вірста, директор Реабілітаційного центру дітей - інвалідів Сігету Мармацієй Флорін Пуц та директор ІРЦ Солотвинської селищної ради Віра Стойка.

Було підписано Меморандуми про співпрацю між ІРЦ та вище згаданими інклюзивними закладами м. Сігет Мармацієй .

Під час засідання Круглого столу було розглянуто та обговорено ряд питань , що стосуються інклюзивної освіти в Україні та Румунії . Фахівці ІРЦ презентували свою роботу , а саме - діагностику під час проведення комплексної психолого- педагогічної оцінки розвитку дитини .

Щиро вдячні партнерам з Румуніі за іхній візит до нас та ту величезну підтримку, яку ми відчуваємо у важкий для нашої країни час.

Працюємо задля Перемоги !

Все буде Україна !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень