A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

lX Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки і психології « Освіта осіб з особливими потребами в умовах миру і війни» організований Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України

Дата: 27.10.2023 21:12
Кількість переглядів: 29

25-26 жовтня 2023 року у м. Києві відбувся lX Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки і психології « Освіта осіб з особливими потребами в умовах миру і війни» організований Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

Колектив «Інклюзивно-ресурсного центру» Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області висловлює щиру подяку Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН в особі директора Лесі Іванівни Прохоренко за запрошення колективу взяти участь у Конгресі та представити досвід роботи нашого ІРЦ на тему:« Інклюзивно- ресурсні центри в умовах війни: супровід дітей з особливими освітніми потребами».

Спікерами пленарного засідання було виголошено доповіді, що розкривають актуальні проблеми осіб з особливими освітніми потребами.

На завершення учасники зібрання дуже щиро, тепло та одностайно висловили вдячність Збройним Силам України, нашим захисникам, завдяки героїчним зусиллям яких у Україні триває освітній процес , відбуваються подібні

масові заходи .

Працюємо задля Перемоги !

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень