A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Фахівці (консультанти) ІРЦ продовжують надавати корекційно-розвиткові та психолого-педагогічні послуги спрямовані на вдосконалення: логіки, дрібної моторики, уваги, посидючості, пізнання нового світу.

Корекційно - розвивальна робота є одним із основних напрямів діяльності фахівців « Інклюзивно- ресурсного центру» Ірц Солотвинської Селищної Ради , метою якої є розвиток когнітивноі сфери , емоційно - вольової сфери , етичних норм та правил поведінки . Корекційне заняття спрямоване на роботу над уже сформованою в дитини проблемою ( наприклад невідповідність рівня розвитку дитини психолого- педагогічним і віковим вимогам ).

12:01 22.12.2022

Онлайн-курс про базові принципи психології для роботи з травмами дітей та дорослих «Знати, як допомогти»

Інформуємо Вас про те, що на платформі «EdEra» розміщено онлайн-курс  про базові принципи психології для роботи з травмами дітей та дорослих «Знати, як допомогти», який створено в межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Даний курс є дуже корисним в умовах сьогодення. Цікаві лектори, короткі та легкі для сприймання лекції, тести після модулів, які допомагають узагальнити та систематизувати отримані знання. Посилання, за яким розміщено онлайн - курс: https://study.ed era.com/uk/courses/course/1785?_ga=2.148924404.310250267.1668805620-45259727.1668805620&fbclid=IwAR14UeBdar_6rCdXlhQ4z3LbchzMiJeVleulEhfobM1bK2-CyBZoUtTm3b0

09:47 13.12.2022

В ІРЦ Солотвинської селищної ради відбулося свято «Надії та Добра», присвячене Міжнародному Дню осіб з інвалідністю.

В  Ірц Солотвинської Селищної Ради  відбулося свято Надії та Добра. Почесними гостями на святі були Консул Румунії в Солотвині, Георге Анґел, директор інклюзивної школи м. Сігет Virsta Liliana та вчителька Marfici Oresia Aurora.  3 грудня – день, який нагадує всім нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, це –  Міжнародний день людей з інвалідністю.

10:37 05.12.2022

Обмін досвідом ІРЦ Солотвинської селищної ради з шкільним центром інклюзивної освіти Румунії в м.Сігет

Колектив «Інклюзивно -ресурсного центру »Солотвинськоі селищної ради  сьогодні відвідав шкільний центр Інклюзивної освіти в Румуніі , в м. Сігеті , були присутніми на соціальному проекті з виставкою, присвячений людям з обмеженими можливостями, реалізований у співпраці з CJ MM, ISJ MM, мерією міста Сігет, Мальтійською службою, асоціацією «Надія» з Солотвино, Україна та VASSILIEV!

10:51 03.12.2022

Приємний візит почесних гостей з Румунії - генерального консула від Consulatul Romaniel la Solotvino - Гратян Флорін Пярву та посла Румунії в Україні - Віктора Мікула на чолі з селищним головою Василем Михайловичем Йовдієм .

Сьогодні наш центр мав приємну нагоду приймати почесних гостей з Румунії - генерального консула від Consulatul Romaniel la Solotvino - Гратян Флорін Пярву та посла Румунії в Україні - Віктора Мікула на чолі з селищним головою Василем Михайловичем Йовдієм .

16:26 02.12.2022

Інструктивно-методична нарада для асистентів вчителів

15 вересня 2022 р., в Солотвинському ІРЦ, відбулась інструктивно-методична нарада для асистентів вчителів ЗЗСО на тему: "Особливості організації інклюзивного навчання у 2022- 2023 н.р." Фахівці ІРЦ ознайомили учасників заходу із новими нормативними документами, обговорили питання документації асистентів вчителів, створення команди психолого педагогічного супроводу, створення індивідуальної програми розвитку та інші проблеми, щодо навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти.

12:47 16.09.2022

Проведення корекційно-розвиткових занять

Проведення корекційно-розвиткових занять – одне із завдань діяльності інклюзивно-ресурсного центру. Заняття проводяться з особами з особливими освітніми потребами, в тому числі внутрішньо переміщеними. Заняття з малечею, проходять так ,щоб дітки почувалися безпечно і спокійно, а батьки відчули радість.Діти – це майбутнє нашої країни, зараз дуже важливо піклуватися про них.

12:30 16.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень